Massage erbjudande stockholm sauna stockholm

Massage erbjudande stockholm sauna stockholm En weekend långt hemifrån i all ära, men vill du få samma känsla på kortare tid? Vi listar några av huvudstadens härligaste spa. Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar. Välkommen till Stockholm Spa & Hälsostudio. Vi är ett spa mitt i Stockholm city som erbjuder en helt privat miljö där du i lugn och ro kan njuta i en skön jacuzzi. Elements Spa, Clarion Hotel Stockholm . events och har du en speciell anledning till att fira har de särskilda paket redo för dig.

Stockholms bästa spa

Massage erbjudande stockholm sauna stockholm Centralbadet är Sveriges återförsäljare av Vitamunda. Historiskt miljö och anrikt slott som tog emot utmärkelsen Årets Slott både år och Kombinera med sköna promenader och brunch och du har hela paketet. Vi håller även workshops i 'Qi Booster Experience' med inslag av Västafrikansk Dans, vilka du kan läsa mer om genom att klicka på knappen.

Spa, salongsbad, romersk bad- och bastuavdelning, solterrass, gym, barberarsalong och ekologisk restaurang är bara några faciliteter som du kan njuta av här.

7 härliga spa strax utanför Stockholm | ELLE

Njut av avkopplande massage, bodyscrub, ansiktsbehandlingar och vaxning mm på Kungsholmen i Stockholm. Vi bjuder på glögg och pepparkakor samt har erbjudande på utvalda Kerstin Florian produkter. spa 10år · jul-banner-bildspel. Centralt beläget, alldeles i närheten av Fridhemsplan och Åhlens i Stockholm. Spa- och wellnesscenter i Stockholm: Se omdömen och bilder för spa- och wellnesscenter i Stockholm, Sverige på TripAdvisor.

Elements Spa, Clarion Hotel Stockholm . events och har du en speciell anledning till att fira har de särskilda paket redo för dig.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail